Område

Er du på jakt etter en leilighet med moderne preg og som har alt du trenger. Da bør du ta en kikk her!

TOMT

Ca. 1812 m2 - eiet.

VEI, VANN OG AVLØP

Private anlegg frem til offentlig tilknytning. Eierne er solidarisk ansvarlig for vedlikehold av vei, vann og avløp.

BELIGGENHET

Leilighetene er godt utstyrt og har gode kvaliteter.

Skude Bygg Esebjør AS, som er prosjektets utbygger, har planlagt hver minste detalj for at du som kjøper skal få mer enn bare en leilighet - Her skal du kunne slippe å gjøre tilvalg, da leilighetene har gode kvaliteter i prisen du betaler.

HVITE STRENDER

Bare en liten spasertur unna vil du oppdage det flotte friluftslivet Åkrehamn har å tilby. Med lange hvite strender og et rikt planteliv som strekker seg fra Kaiasanden i Nord, til Skiftesanden i Sør er det mye naturkvaliteter å oppleve.

SENTRUM

Siden leilighetene ligger så sentralt er det bare snakk om en spasertur inn til sentrum. I sentrum vil du finne alt av nødvendigheter som klær og sko, interiør, elektronikk og mye mer.

PARK OG FLOTTE TURMULIGHETER

Åkrehamn kan tilby flotte turmuligheter i alt fra skog og mark, til en liten tur i parken som bare ligger noen steinkast fra området.

SKOLER OG BARNEHAGER

Rett over veien vil du finne alle mulige alternativer avskole og barnehager. Her ligger både ungdomsskoleog videregående skole, samt barnehager rett ovenforhverandre.

GARASJE / PARKERING

Utføres i betong med drenerende dekke. Det måpåregnes synlige ubehandlede rørføringer.
1. stk. parkeringsplass i lukket garasjeanlegg til hverleilighet.

Biloppstillingsplassene i garasjeanlegget vil blitinglyst som tilleggsdel til den enkelte seksjon.Utbygger tar forbehold om annen organisering avgarasjeanlegget/parkering, dersom det skulle viseseg nødvendig eller hensiktsmessig.Parkeringsplassene tildeles av utbygger.

Gjesteparkering utvendig.

SPORTSBODER

Inkludert i kjøpesummen følger en sportsbodplassert i fellesareal. Sportsbodene tildeles avutbygger.

REGULERINGSFORHOLD

Tomten er regulert til Boligbebyggelse-blokkbebyggelse og er en del av reguleringsplanenfor Esebjørtoppen, G/bnr 15/565 med AreaplanID2083. Reguleringskartet er inntatt i prospektet.Reguleringsbestemmelsene fås ved henvendelse tilmegler eller på Karmøy kommune sine hjemmesider.